Ivan Van Eynde

zaakvoerder / office manager 
AP/ART sinds 1998

Samen met Filip Verbruggen aan de bron van het AP/ART verhaal dat in 1998 begon. Elke dag staat hij op en gaat hij slapen met AP/ART, AP/ART is zijn leven. Hij staat voornamelijk in voor de organisatie binnen het kantoor, planningen, kwaliteitscontrole, prospectie, haalbaarheidsstudies en het onderhoud van de contacten.

Filip Verbruggen

zaakvoerder / CFO / ingenieur
AP/ART sinds 1998

"Niet kunnen of onmogelijk” staat niet in zijn woordenboek, wat wil zeggen dat hij steeds wil bereiken wat hij in gedachte heeft, zeer gedreven en vooruitstrevend is. Tevens tracht hij het beste voor te hebben met het bedrijf. Hij wil het concurrentieel houden door middel van innovatie en betere hulpmiddelen. Zakelijk voor de dag komen, is natuurlijk in zijn functie ook aan de orde. Stiptheid en kennis dragen daar toe bij. Tevens tracht hij een goed teamplayer te zijn met een beperkte barrière naar de medewerkers. 

Jan De Vos

zaakvoerder / senior project manager
AP/ART sinds 2004

Zijn belangrijkste eigenschap is "oog voor detail", wat zeer belangrijk is in elke fase van het bouwen. Goede afspraken, strakke planning en budgetbeheersing zijn zijn handelsmerk. Als paardenfanaat vult hij zijn vrije tijd graag met werken in en om de stal bij de merries en veulentjes, liefst met zijn 2 zonen aan zijn zij.

Carl Vissenberg

zaakvoerder / office manager
AP/ART sinds 2005

Is zeer gedreven met een passie voor bouwen. Hij neemt de dagelijkse leiding van de afdeling uitvoering voor zijn rekening en ontfermt zich over de nacalculaties en prospects. In zijn vrije tijd geniet hij vooral van zijn gezin en vrienden, al sportend of in de natuur. 

 

 

 

Joke Bensch

zaakvoerder / ir. architect
AP/ART sinds 2005

Mama van 3 – verliefd op Italië (land en vooral de zon, mensen, eten en drinken, taal) – leest graag dikke boeken – hobby’s: af en toe lopen met hond, naaien, taxi spelen voor kinderen. Karakter: kan heel goed relativeren, beetje introvert, niet altijd even ordelijk en nauwgezet (maar dat heeft ze nodig om heel goed te kunnen relativeren...), rationeel.

Jan Theunis

zaakvoerder / architect
AP/ART sinds 2006

Jarenlange ervaring als Architect en Architect deskundige, ochtendmens, behulpzaam, pikt graag eens een concertje mee, gaat regelmatig eens uitwaaien aan zee, een echte koffiedrinker en wanneer hij tijd heeft, staat hij graag eens achter de kookpotten.

Jef Van de Vel

zaakvoerder / ir. architect
AP/ART sinds 2006

Binnen het brede takenpakket als architect zit hij liefst aan de ontwerptafel om de meest uiteenlopende ideeën uit te werken tot één architecturaal project. Zijn energie kan hij kwijt op het voetbal- of tennisplein terwijl een brede muzieksmaak hem van Tomorrowland tot op de Oktoberfesten brengt. Samen met zijn vrouw en kinderen staat hij in de winter op de skipiste en zoekt hij in de zomer de zon op.

Dorry Verresen

administratie & onthaal
AP/ART sinds 2001

Jarenlange ervaring in onthaal en administratie, een dierenvriend, maar vooral een kattenmens, houdt van skiën en lopen en drinkt al eens graag een lekker glaasje, vertoeft graag in Spanje en Italië en is weg van de Italiaanse taal en muziek.

An De Backker

architect
AP/ART sinds 2011

Als moeder van 2 heeft ze een rijk gevuld leven. Ze vliegt van hier naar daar en geniet van de drukte bij familie en vrienden. Diezelfde drukte merkt ze ook vaak in haar werk. Wanneer die drukte het hoogste is, kan ze haar creatieve geest volledig loslaten.

Annelien Keirsmakers

poetsvrouw / facilitaire diensten
AP/ART sinds 2012

Met een glimlach zorgt ze elke dag voor een proper en net kantoor! Als moeder van 6 heeft ze thuis haar handen meer dan vol buiten de werkuren. Verder gaat ze graag iets eten of drinken met vrienden en houdt ze van reizen.

Diane Touchant

projectvoorbereider uitvoering / aanbestedingen
AP/ART sinds 2013

Eeuwen geleden afgestudeerd als interieurarchitecte... Jarenlang ervaring opgedaan als assistent-architect op verschillende kantoren, loyaal en betrouwbaar, groot doorzettingsvermogen, gaat recht op haar doel af, eigenwijs... houdt van dansen, natuur, reizen, skiën.

Bas Visscher

bouwcoördinator / 3D visuals / ingenieur
AP/ART sinds 2014

Een competitief, innovatief bouwkundig ingenieur, gedreven door optimisme en passie voor het vak, heeft een oog voor perfectie waarbij hij alternatieven afweegt om zijn doel te bereiken. In het bezit van een diploma Bachelor Bouwkunde en werkervaring bij diverse aannemers, architectenbureaus en de overheid, waardoor hij beschikt over een ruime praktische kennis.

Pierre Materne

architect
AP/ART sinds 2015

Sinds 2013 werkzaam bij AP/ART en is het een beetje zijn 2de familie geworden. Als Franstalige kan hij extra ondersteuning bieden bij klanten overal in België. Verder staat hij altijd klaar om iemand te helpen. Door zijn ervaring kan hij snel creatieve oplossingen bedenken bij technische knelpunten.

Isabelle Veris

interieurvormgever
AP/ART sinds 2015

Naast het werk kan een brede waaier mogelijkheden haar agenda aanvullen, haar groene vingers brengen haar rust evenals het aquarelleren. Spelen of uitjes met het gezin, dat is plezier en vertier. Om een hapje te gaan eten of een goede babbel is ze steeds wel te vinden.

Anouk Rams

ir. architect
AP/ART sinds 2015

In juni 2015 afgestudeerd aan de KU Leuven als Ir.-Architect met als masteroptie Architectuurontwerp, waarna ze haar stage gestart is bij AP/ART. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met tekenen en tennissen. Vrienden en familie zijn heel belangrijk voor haar, dus daar maakt ze graag tijd voor vrij. Verder is ze een grote dierenvriend, wat ook de reden is dat ze vegetariër is.

Annelies Vekemans

architect
AP/ART sinds 2016

Afgestudeerd als architect aan de Universiteit van Hasselt, houdt van cultuur en gaat graag op reis om nieuwe plaatsen te ontdekken. Haar vrije tijd wordt opgevuld door sporten, shoppen en afspreken met vrienden.

Wout Devolder

bouwkundig tekenaar
AP/ART sinds 2017

Sinds februari 2017 bij AP/ART beginnen werken, komt uit de binnen- en buitenschrijnwerkwereld, een creatieve inzetbare tekenkracht voor bouwplannen, visualisaties, meetstaten... Naast het werk een sportieve kerel die houdt van breakdance en snowboarden.

Sofie Dierckx

administratie
AP/ART sinds 2017

Altijd goedgezind, goedlachs en zeer punctueel. In haar vrije tijd staat winkelen, genieten van haar gezin en een uitstapje met vrienden of familie bovenaan.

Leen Van de Perre

architect
AP/ART sinds 2017

Sinds 2004 werkzaam als architect. Vanaf augustus 2017 actief bij AP/ART Architecten. Is punctueel, gestructureerd en volgt nauwgezet haar dossiers op. Fulltime mama van twee. Geniet het meest van het samenzijn met familie en vrienden.

Lotte Goovaerts

interieurvormgever
AP/ART sinds 2017

Mama van een jonge tweeling die haar vrije tijd graag doorbrengt met familie en vrienden. Houdt van kampeerreizen met een voorliefde voor Scandinavië en Canada, lekker eten, nu en dan eens een concert of festival meepikken en is een echte dierenvriend. Als ze een rustmoment wil inlassen gaat ze graag naar de yogales of lange wandelingen maken in de natuur.

Amber Goossens

architect
AP/ART sinds 2017

Architecte afgestudeerd aan Sint Lucas Brussel. Een enthousiast en leergierig persoon met voorliefde voor esthetiek. Zelf iets creëren geeft haar echter nog het meeste voldoening. Ze deinst er dan ook niet voor terug om haar handen uit de mouwen te steken. Na de uren is ze een echte bourgondiër. Lekker eten en drinken brengt haar tot rust. Als vooruitzicht staat iets meer van de wereld zien op haar bucketlist.

Kathleen Nagels

architect
AP/ART sinds 2017

In juni 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als architect. Is enthousiast, competitief, leergierig, en kan haar creativiteit kwijt in haar werk. In haar vrije tijd leeft ze zich helemaal uit op haar skilatten. Heeft een passie voor reizen naar wondermooie architectuur en natuur - met fototoestel bij de hand - hoewel ze niet lang zonder haar vertrouwde thuis kan.

Sam Vloemans

architect
AP/ART sinds 2018

In 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen. Gedreven door de esthetiek en passie voor architectuur. Leergierig, enthousiast, houdt wel van een uitdaging. Open minded voor alle genres van muziek en film. Draagt vriendschap hoog in het vaandel.

Thomas De Bruyn

projectleider
AP/ART sinds 2018

Streeft er naar om een project met een goede verstandhouding tussen de verschillende partijen te realiseren. Buiten de werkuren omringt hij zich graag met familie of vrienden en vertoeft hij al wel eens op een tennisveld of op een voetbalplein. Een favoriete bezigheid in de winter is genieten van de ski en après ski.

Magali Van Eynde

student Stedenbouw en Ruimtelijke Planning
AP/ART sinds 2018

Als masterstudent Stedenbouw en Ruimtelijke planning versterkt ze het team in de schoolvakanties als jobstudent. Ze kijkt er naar uit voltijds deel uit te maken van AP/ART om zo mee te kunnen bouwen aan een kwalitatieve leefomgeving. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en op café gaan met vrienden, maar vind je haar ook terug achter de naaimachine voor het maken van haar eigen kleding.

Sara De bruyn

assistent architect
AP/ART sinds 2019

In juni 2017 afgestuurd als bachelor in de toegepaste architectuur en in 2019 haar tweede bachelor in de bouw afgerond. Doorzetting, eerlijkheid, respect en correctheid zijn voor haar belangrijke waardes in het leven. In haar vrije tijd zit ze nooit stil. Skiën, shoppen, verbouwen, wandelen, terrasjes doen... zijn haar favoriete bezigheden, maar wel liefst steeds omringd door vrienden en familie!

Eline Hendrickx

interieurarchitect
AP/ART sinds 2019

Afgestudeerd in juni 2017 als interieurarchitect aan de Universiteit Antwerpen. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met sporten, shoppen en reizen. In de winter trekt ze graag naar de bergen om te skiën. Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar. Daarom brengt ze graag veel tijd met hen door. Verder gaat ze goedlachs en enthousiast door het leven en geniet ze graag van de kleine dingen.

Kaat Van Den Bergh

architect
AP/ART sinds 2019

In juni 2016 afgestudeerd als architect aan de Universiteit van Antwerpen. Ontspanning vindt ze het dichtst bij de natuur, een vakantie naar de zon, een kampvuur in de tuin samen met vrienden en familie. Daarnaast is ze een grote dierenvriend. 

Ismael Aouraghe

senior projectvoorbereider
AP/ART sinds 2019

Ismael ging in 2006 van start als bouwkundig tekenaar stabiliteit en is sinds oktober 2019 actief bij AP/ART. Hij is gepassioneerd door het vak en alles wat er verband mee houdt. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrouw en drie kinderen. Tovert graag een glimlach op de mensen hun gezicht.

Charlotte Vanhoof

architect
AP/ART sinds 2020

In 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als architect. Ze is gemotiveerd, leergierig en niet bang om haar grenzen te verleggen. Het bereiken van het gewenste resultaat binnen een project geeft haar enorm veel voldoening. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met vrienden en familie. Tijdens een vakantie kan je haar vaak terugvinden op de skipistes of de après-ski in Oostenrijk.

Rudi Gerinckx

bouwkundig tekenaar
AP/ART sinds 2021

Gedreven en nauwgezet in zijn werk. Enthousiaste papa van 2 zonen die belang hecht aan familie en vrienden. Outdoor is hij vaak terug te vinden samen met zijn trouwe viervoeter. Hij houdt van sportieve actie op tennis- en padelplein. Is tevens fan van een goed boek, lekker eten en het Verenigd Koninkrijk als reisbestemming.

Peter Janssens

project manager
AP/ART sinds 2021

Positief, gedreven en met een gezonde dosis perfectionisme. Met geduld en passie altijd naar de beste oplossing zoeken. Een doorzetter op professioneel vlak en daarnaast een doorbijter op de fiets.

Siel Van Gool

architect
AP/ART sinds 2021

Siel werkt sinds 2017 als architecte en deed ervaring op bij meerdere bureaus. Ze oefent haar job uit met veel plezier en laat zich ook in haar vrije tijd op architecturaal vlak inspireren door reizen, tijdschriften, tentoonstellingen enz. Naast haar werk houdt ze van spontane en gezellige ontmoetingen en van het opzoeken van mooie plekken. Daarnaast haalt ze ook energie uit het werken in een leuke ontbijt- en lunchbar in weekends en vakanties.

Bartel Van Riet

landschapsarchitect
AP/ART sinds 2021

Al 40 jaar fluitend terug te vinden liefst op “den buiten”.

Een parcours dat hij ondertussen 20 jaar professioneel heeft kunnen uitvouwen rond landschapsarchitectuur, omgeving en publieke ruimtes en boomverzorging.

Gebeten door de verbinding en het verhaal achter landschap, geschiedenis en mensen.

Heeft, naar eigen zeggen, “nog nooit een dag gewerkt omdat hobby en werk zo op elkaar lijken”. Vrije tijd gaat naar de innerlijke mens en de geneugten van het leven.

Van vrouw en kinderen, reizend door keukens, met vrienden rond een vuur tot de voldoening van een dag hard labeur.

Jeroen Valgaeren

ruimtelijk planner / stedenbouwkundige
AP/ART sinds 2021

Jeroen is geograaf (KULeuven, 2010) en ruimtelijk planner (Uantwerpen, 2014). Sinds 2021 is hij aan de slag bij AP/ART architecten. Gepassioneerd door stedenbouw en architectuur was hij voordien op verschillende overheidsniveaus actief als ruimtelijk planner-stedenbouwkundige. Vanuit zijn brede interdisciplinaire achtergrond streeft hij er altijd naar om samen met de verschillende partners tot een gezamenlijk ruimtelijk verhaal te komen. Met zijn jovialiteit is Jeroen een echte teamspeler die graag van anderen leert, maar evenzeer anderen tracht te inspireren. Samen met zijn schoonfamilie, vrouw en hun dochtertje Pien woont hij in een kangoeroewoning waar ze enkele boerderijdieren houden. Na zijn werkuren kan je Jeroen tegenkomen op een padelterrein of al joggend in de natuur.

[email protected]

Bart Stienen

landschapsarchitect
AP/ART sinds 2021

Bart studeerde in 2007 af als tuin- en landschapsarchitect aan de Erasmushogeschool te Brussel. Met een passie voor groen en natuur zorgt hij dat er steeds een verband is tussen architectuur en zijn omgeving.  Daarnaast is hij een enthousiast, creatief en punctueel persoon. In zijn vrije tijd deelt hij zijn liefde voor natuur graag met zijn gezin. Je kan hen altijd in de natuur terugvinden terwijl ze samen kajakken, lopen of wandelen. 

Sofie Rens

architect
AP/ART sinds 2021

Sinds oktober 2021 een gedreven en goedlachse versterking voor het APART team. Sofie gaat als architect geen uitdaging uit de weg en zal steeds trachten om projecten zo persoonlijk en gezellig mogelijk te ontwerpen, waarbij ze details, menselijke maat en het contact met de bouwheer zeer belangrijk vindt.

“Architectuur is meer dan stenen, het is een weerspiegeling van het menselijk leven.”

Naast architect is Sofie ook fel bezig met hondengedragstherapie en tracht ze steeds een oplossing te vinden voor mens en hond. De opbrengst staat in teken van de griekse straathonden. Verder geniet ze van lange wandelingen met haar hond, een toer met de koersfiets of een avontuurlijke reis met rugzak en tent.

[email protected]

Pieter-Jan Mertens

architect
AP/ART sinds 2022

Pieter-Jan is in juni 2016 afgestudeerd als architect aan de Universiteit van Antwerpen. Op het werk is hij steeds gemotiveerd om tot het uiterste te gaan en heeft hij een voorliefde voor mooie materialen. In zijn vrije tijd is hij te vinden op een tennis- of padelveld of trekt hij eens graag zijn loopschoenen aan. Gaat enthousiast door het leven met een goede dosis humor.

[email protected]

Evy De Bousser

architect
AP/ART sinds 2022

Sinds 2019 afgestudeerd als architecte aan Sint Lucas Gent, maar al veel langer gebeten door het ontwerpvirus, dat bewijst haar diploma Interieurvormgeving. Is ook gastdocent aan Thomas More van een kleine groep postgraduaat-studenten Toegepaste Architectuur en Interieurvormgeving. Heeft net een huis gekocht met haar vriend en dat maakt thuiskomen nog fijner. Indien ze niet thuis aan het verbouwen is, kan je haar terugvinden op een terrasje of ergens in het buitenland op vakantie. Bezit een gezonde obsessie voor fotografie, planten en kokkerellen. 

Camiel Daans

projectleider
AP/ART sinds 2022

Afgestudeerd in juni 2022 als bachelor in de bouw.

Leergierig, gedreven en competitief.

Na de uren houdt hij zich graag bezig met sporten & muziek, welbepaald achter de draaitafel en in de winter kan je hem terugvinden op de skipiste.